Привіт з дитинства: підбірка серіалів 90-х, які повертаються на екрани

5429 0
Tvoemisto.tv зібрало інформацію про культові серіали 90-х років, які незабаром можуть повернутись на екрани телевізорів.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Альф

Телевізійний підрозділ компанії Warner Brothers працює над перезапуском комедійного серіалу про волохатого прибульця Альфа. Про це повідомляє The Variety з посиланням на власні джерела.

Наразі невідомо, хто стане сценаристом нової історії, однак є інформація про те, що пригоди Альфа почнуться з того, що він покине військову базу, де його утримував спеціальний підрозділ із вивчення прибульців.

Серіал виходив з 1986 до 1990 років, мав 4 сезони та понад 100 епізодів. Він розповідав про пригоди уродженця планети Мельмак Гордона Шамвея, який після падіння зорельота на один із гаражів у Лос-Анджелесі поселяється в сім'ї Таннерів. Тут він і отримав своє нове ім'я.

Баффі – переможниця вампірів

Студія 20th Century Fox Television, яка продюсувала «Баффі – переможницю вампірів» приступила до розробки нової версії культової молодіжної драми, заснованої на оригінальному сюжеті перших сезонів. Виконавчим продюсером нового серіалу стане Джосс Уідон, який раніше працював над оригінальним проектом, а сценаристом призначили Моніку Оусу-Брін. Про це повідомляють на Deadline.

Якщо в «першому» серіалу головну роль виконувала актриса Сара Мішель Геллар, то у новій стрічці героїнею може стати афроамериканська актриса, ім’я якої наразі не називають. Зйомки повинні відбутись у США, як і в стартовому проекті, а про те, чи з'являться в римейку серіалу актори з оригінального проекту, поки не повідомляється.

Сабріна – маленька відьма

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна – маленька відьма». Продовження історії Сабріни буде засновано на коміксах «Жахливі пригоди Сабріни», де розповідається про її юність в 60-і роки. Режисером стане Грег Берланті, який раніше працював над серіалами «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл». Автори обіцяють, що серіал буде знятий у дусі класичних фільмів жахів.

Головну роль в серіалі виконає Кірнан Шипка з «Безумців».

Всі жінки відьми

Канал The CW на своєму каналі на YouTube опублікував трейлер серіалу «Всі жінки відьми», який стане перезапуском шоу, що виходило з 1998 по 2006 рік. Як і оригінальна версія, серіал розповість про трьох сестер, які після смерті своєї матері дізналися про свої магічні здібності. Прем'єра серіалу запланована вже на осінь.

На відміну від оригінального серіалу, у новому шоу спочатку про існування одна одної будуть знати тільки дві сестри, а третя знайде їх вже після смерті матері. Крім того, у нових серіях сестер звуть Мейсі, Мел і Меггі, а не Фібі, Прю і Пайпер, як у першому «Всі жінки відьми».

Головні ролі в новому серіалі виконали Мелоне Діас, Меделін Манток і Сара Джеффрі. Шоураннер –  Дженні Снайдер Урман (серіали «Царство» і «Беверлі-Хіллз 90210: Нове покоління»).

Фото з відкритих джерел


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!