Політична реклама

Прийняття ванни має більше протипоказів, ніж душ

1873 0
Ванні процедури мають більше протипоказів ніж прийняття душу. Про це журналістам програми "БудЕксперт" розповіла лікар-терапевт одного з науково-медичних центрів Львова Лідія Сітько.

Серед протипоказів до прийняття ванни - гострі інфекційні, шкірні, серцево-судинні захворювання та вагітність.

Окрім того, за словами Л. Сітько, є випадки, за яких ванна шкідлива навіть здоровим людям. Зокрема, якщо вони купаються після лікувальної фізкультури, фізіопроцедур або ж перед або після їжі.

Натомість у всіх цих випадках, розповідає лікар, душ є абсолютно безпечним.  

 

То ж, журналісти програми "БудЕксперт", виробництво якої забезпечує продакшн-студія "Твоє місто", вирішили дізнатись, як обрати душову кабінку та скільки буде коштувати облаштування такої конструкції вдома.

Відповіді на ці запитання, а також усе про розміри і форми, матеріали і конструкції, а також монтаж і оздоровчий ефект від душу - дивіться у програмі "Душові кабіни: душ для тіла і душі" у неділю на сайті tvoemisto.tv у розділі "Продакшн-студія".

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!