Псевдомінером «Сільпо» виявився 19-річний львів’янин

2362 0
Правоохоронці затримали 19-річного львів'янина, який замінував торговий центр. Про це повідомлять у прес-службі ГУ НП у Львівській області.
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

Учора, 3 березня, до поліції надійшло повідомлення про замінування торгового центру «Сільпо», розташованого на вулиці Шевченка у Львові. Як з’ясували правоохоронці, телефонував до поліції 19-річний львів’янин.

Молодого чоловіка запросили у Шевченківський відділ поліції, де під час опитування він зізнався у скоєному. За словами зловмисника, він хотів таким чином пожартувати та перевірити, як розгортатимуться події після його повідомлення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Як повідомили у поліції, під час обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території, правоохоронці евакуювали більше 200 відвідувачів та 50 працівників. Обстеження тривало близько двох годин.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!