ПЦУ приймає онлайн-прохання про молитву. Як подати

6537 0
Записки зачитають на службі у Пасхальну ніч.
Фото: rferl.org

Фото: rferl.org

Православна церква України сьогодні, 18 квітня, приймає онлайн-записки про молитву за здоровя чи упокій. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ПЦУ.

«Онлайн-записки сьогодні зачитуватимуться у Пасхальну ніч – під час особливого урочистого богослужіння, коли ми, кожен у своїй домівці, єдиними вустами промовимо: “Христос Воскрес! Воістину Воскрес”. Тож заповнюйте форму іменами близьких, молитва за яких буде обов’язково звершена», – ідеться в повідомленні.

Щоб подати записку, потрібно сьогодні до 22:00 заповнити форму за посиланням.

Читайте також: Великодній сніданок. Що найкорисніше у пасхальному кошику

«Хоч цьогоріч ми зустрічатимемо Великдень в оселях, та нас єднатиме велика сила спільної молитви: за наших близьких, за здоров’я медиків та недужих, за подолання небезпечної хвороби, за нашу країну. Приєднуйтеся до Божественної літургії сьогодні о 23:00 на нашій сторінці. Зустріньмо свято Воскресіння Христового у духовній єдності!», – додають у ПЦУ.

Із розкладом великодніх богослужінь у львівських храмах ПЦУ та УГКЦ можна ознайомитись за посиланням.

Також Tvoemisto.tv зібрало в одному місці усі посилання, що стосуються Великодня у часі карантину. Тут ви знайдете корисні поради, розмови з духівниками, розповіді про традиції українців та запрошення на святкування Великодня онлайн із медіа-хабом «Твоє місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!