На пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне» пришвидшать рух авт

2856 0
У вівторок, 8 грудня, у пункті пропуску «Рава-Руська–Хребенне» в напрямку виїзду з України розпочато будівельні роботи по розширенню «горловини» в місці з’єднання української та польської частин цього пункту. Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.
фото: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

фото: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Таке розширення дасть можливість виділити додаткову смугу руху, що створить більш комфортні умови для швидкого перетину кордону подорожуючими та призведе до збільшення пасажиропотоку у цьому пункті пропуску. Орієнтовний час очікування на перетин кордону громадянами після завершення митних формальностей скоротиться удвічі.

Нагадаємо, 13 листопада цього року під час робочої поїздки до Львова Голова ДФС Роман Насіров відвідав пункт пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська». Оглядаючи територію пункту пропуску, Роман Насіров висловив думку щодо необхідності розширення до трьох смуг з кожної сторони коридору для в’їзду автотранспорту в Україну та запровадження спільного контролю з польською стороною для збільшення пропускної здатності пункту та уникнення черг.

Читайте також: Те, що ви не знали про прикордонну службу. 16 фактів

«Все це для того, щоб покращити, прискорити, зробити більш ефективним перетин кордону та митне оформлення товарів» – зазначив очільник Державної фіскальної служби України. Будівельні роботи заплановано завершити до 12 грудня поточного року.

Нагадаємо, найближчим часом в пункті пропуску «Шегині» українські митники та прикордонники планують провести експеримент, який полегшить виїзд з України. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!