Пункт пропуску Угринів–Долгобичув на Львівщині тепер піший

2755 0
Пропускний пункт «Угринів – Долгобичув» на українсько-польському кордоні від 1 липня доступний для пішого переходу. Експериментальне дослідження триватиме до кінця цього року.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Пілотний проект проходитиме в період з 1 липня до 31 грудня 2015 року з використанням існуючої інфраструктури цього пункту пропуску. Можливе рішення про запровадження тут постійного пішого руху буде прийнято митними та прикордонними службами після здійснення аналізу та згідно із висновками по реалізації пілотного проекту, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Читайте також: Польща хоче спростити прикордонний рух з Україною

Донині на ділянці українсько-польського кордону існував лише один пункт пропуску для пішого переходу «Шегині – Медика» (Львівська область). Щодоби  його перетинає в середньому близько 5 тис. громадян, здебільшого учасники малого прикордонного руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!