Пусковий комплекс злітної смуги Львівського аеропорту здали в експлуатацію

1361 0

В аеропорту Львова здали в експлуатацію пусковий комплекс злітної смуги. Урочисте відкриття об’єкту відбулося сьогодні о 9.00, коли на реконструйовану частину ЗПС, довжиною 1630 метрів, здійснив посадку літак, що прибув рейсом з Києва. 

Нагадаємо, що до першої черги реконструкції злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту увійшли реконструкція існуючої частини довжиною 835 метрів, новозбудована смуга на 795 метрів, а також введені в експлуатацію руліжні доріжки №5, №8 та перон №2. Реконструйована частина 1630 метрів буде призначена для легких типів повітряних суден. Поряд з цим 23 серпня, напередодні 20-ї річниці Незалежності України, фахівці успішно протестували світлосигнального обладнання, яке було замовлене з Фінляндії. «Робітники працювали цілодобово протягом 22 днів, виконали повний комплекс робіт з монтажу наземних вогнів і знаків цього обладнання, прокладки кабельних ліній для живлення вогнів і системи управління тощо», - розповів директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич. 

«Нове світлосигнальне обладнання однозначно є якіснішим і потужнішим, аніж попереднє і прослужить не менше 30 років», - підсумував Микола Магасевич.

ДЖЕРЕЛО: http://euro2012.ukrinform.ua/news/191/49092/

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!