Пустомитівська районна лікарня почала приймати хворих на Covid-19

2612 0
Сьогодні в лікарні перебуває 18 осіб з коронавірусом.
Фото: Твоя Львівщина

Фото: Твоя Львівщина

Від сьогодні коронавірусних хворих на Львівщині почала приймати ще й Пустомитівська центральна районна лікарня. За даними пресслужби ЛОДА, сьогодні там перебуває 18 хворих із Covid-19.

Про наявність хворих із коронавірусною інфекцією у лікарні Tvoemisto.tv підтвердив головний лікар медзакладу Іван Лабай.

«Так, у нас є хворі з Covid-19. Зараз закінчуємо кисневу систему. Коли роботи завершимо, зможемо говорити, що приймаємо. Усі мають розуміти, що кожна діюча лікарня день у день стикаться з ковідними хворими», – каже головний лікар.

Читайте також: У лікарнях Львова готують резерв ліжок для хворих на Covid-19. Де і скільки саме

Зазначимо, що сьогодні коронавірусних хворих приймає Львівська обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров’я, Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн та репресованих, Лікарня швидкої допомоги, Львівську дитяча лікарня ОХМАТДИТ, обласна клінічна лікарня, Стрийська, Кам’янка-Бузька, Стебницька, Рудківська міські лікарні, Новояворівська лікарня ім. Юрія Липи, Сокальська, Жовківська, Жидачівська, Самбірська, Буська центральні лікарні, а також 8-ма міська лікарня, 1-та міська клінічна лікарня і Перший пологовий будинок.

Нагадаємо, що у лікарнях Львова готують резерв ліжок для хворих на Covid-19. Найперше йдеться про збільшення кількості місць у лікарні швидкої допомоги, 8-й лікарні, 1-й, 4 та 5-й лікарнях Львова. Кількість додаткових місць має становити щонайменше 300-400 ліжок.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!