Путін готує росіян до загальної мобілізації

1696 0
Раніше британська розвідка попереджала, що путін готує до 9 травня загальну мобілізацію для війни проти України.
Під час акції проти агресії Росії щодо України біля консульства Росії в Нью-Йорку/ 
Фото: Радіо свобода

Під час акції проти агресії Росії щодо України біля консульства Росії в Нью-Йорку/ Фото: Радіо свобода

Керівник Служби зовнішньої розвідки України в 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж вказав на ознаки того, що Кремль проводить системну підготовку російського суспільства до загальної мобілізації. За його словами, саме з цією метою рф влаштовує провокації та теракти в своїх містах, покладаючи відповідальність на ЗСУ. Про це повідомляє УНІАН. 

Маломуж каже, що такі приклади підготовки росіян до загальної мобілізації – вибух у житловому будинку в Петербургу і вибухи в Тирасполі.

Читайте також: «У Бога закінчилося терпіння». Психолог про «затяжну» війну і як вона змінить українців 

«Росія готує низку сценаріїв, щоб спровокувати більш глобальне протистояння і оголосити мобілізацію й навіть війну», – зауважив він.

Генерал не відкидає, що ще будуть теракти-провокації в Бєлгороді, Брянську та інших містах.

«Теракти зараз використовуються для того, щоб показати російському суспільству, що Україна починає «терористичну діяльність» на території росії і Придністров'я. Їм потрібно підготувати суспільство до тотальної мобілізації, до війни, і виправдати свої наступальні операції», – наголосив Маломуж.

Читайте також: Слава Україні! Історія прикордонника, який підірвав себе заради побратимів

Нагадаємо, що раніше британська розвідка попереджала: путін готує до 9 травня загальну мобілізацію для війни проти України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!