«Путін хоче перепочити, але він не зупиниться», – Данілов

1334 0
«путін поспішає», бо ще два-три роки – і буде абсолютно нове покоління, яке будуватиме Україну».
Секретар РНБО Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов

Російський президент володимир путін не зупиниться в загарбницьких діях і готує ВПК росії до тривалої війни проти України. Про це в інтерв'ю польській газеті Wyborcza повідомив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов, передає УП. 

«Треба розуміти, що володимир путін поклав усе на одну карту – карту війни з Україною. Сподіватися, що він зупиниться і не спробує довести її до логічного кінця, – самообман. Сьогодні путін хоче відпочити, бо бачить, що росіяни «згорають», але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, знаємо кількість танків і ракет, якими вони оснащені.

Наші війська виконують потужну задачу по знищенню ворога. Чи можна це зробити швидко? На жаль, ні, тому що росія – велика колоніальна країна. Хоча це називається федеративною країною, вони насправді колонізовані нації. росія знищує їхню культуру, мову та традиції, і тепер вони (росіяни – ред.) хочуть використати їх групами у цій війні. Перемогти росію буде непростим завданням. Але ми усвідомлюємо, що сьогодні боремося не лише за себе, а й за Європу», – сказав він. 

Читайте також: «День Незалежності для росії – як кістка в горлі, треба бути готовим до всього», – експерт 

Данілов наголосив, що військова допомога для України потрібна всьому цивілізованому світу, бо якщо тоталітарна держава переможе, цей «бумеранг» розлетиться по всьому світу, будь-хто силою зможе окупувати іншу країну.

Секретар РНБОУ вважає, що «путін поспішає», бо ще два-три роки – і буде абсолютно нове покоління, яке будуватиме Україну.

Також Данілов підтвердив свою думку, що ми за життя побачимо крах росії: «Я впевнений у цьому. Ми побачимо вільну Ічкерію, Татарстан і, можливо, інші території». 

Нагадаємо, з початку війни рф проти України армія окупантів втратила 45 700 військових, зокрема за попередню добу українські воїни ліквідували 150 росіян. Найбільших втрат ворог зазнав на Донецькому напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!