Путін наказав перевести у готовність сили стримування, загрожує світу ядерною зброєю

8310 0
За його словами, вищі посадові особи провідних країн НАТО допускають агресивні висловлювання на адресу країни.
Фото: Інтерфакс

Фото: Інтерфакс

Президент РФ Володимир Путін доручив перевести сили стримування у російській армії у особливий режим несення служби. Про це він повідомив на зустрічі в Кремлі з міністром оборони Сергієм Шойгу та начальником генштабу збройних сил Росії Валерієм Герасимовим 27 лютого.

За його словами, західні країни здійснюють не лише недружні дії щодо Росії в економічній сфері, тобто санкції, які він також назвав нелегітимними, а й вищі посадові особи провідних країн НАТО допускають агресивні висловлювання на адресу країни.

Читайте також: «Путін – божевільний, а Росія лежить у паралічі», – експрофесорка МДУ Олена Волкова

«Тому наказую міністру оборони та начальнику генерального штабу перевести сили стримування російської армії в особливий режим несення бойового чергування», – сказав Путін.

Відповідно до інформації на сайті Міноборони РФ, стратегічні сили стримування (ССС) призначені для стримування агресії проти Росії та її союзників, а також розгрому противника, у тому числі із застосуванням ядерної зброї. ССС включають Стратегічні наступальні сили (СНС) і Стратегічні оборонні сили (СОС).

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський та самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!