Політична реклама

Путіна у Львові не люблять більше, ніж Сталіна, – соцопитування

1488 0
На Західній Україні президента Росії Володимира Путіна не люблять значно більше, аніж генералісімуса Радянського Сюзу Йосипа Сталіна. Якщо 85% мешканців вкрай негативно ставляться до Йосипа Сталіна, то до Путіна – аж 96%.

Про це свідчать дані соцоптування групи «Рейтинг».

Позитивно до Сталіна на заході країни ставиться близько 3% опитаних, до Путіна – 1%.

До лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери 41% ставиться цілком позитивно, ще 35% – швидше позитивно. Близько 12% – загалом негативно.

До гетьмана українських козаків Івана Мазепи позитивно ставиться 31% опитаних, швидше позитивно – ще 38%, водночас загалом негативно – 22% опитаних.

Цілком позитивно ставляться українці в західних обалстях до засновника Російської імперії Петра І близько 5% опитаних, шидше позитивно – 19%, загалом негативно – 58% респондентів.

Водночас лише 8% мешканців Західної України шкодують за розпадом Радянського Союзу, а 84% – не шкодують.

Довідка:

Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші. Опитано 2000 респондентів в усіх регіонах України. Терміни проведення дослідження: 15-25 квітня 2014 року. Статистична похибка – не більше 2,2%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!