Політична реклама

Путіну не потрібен Крим, йому потрібна Україна, - Портников у Львові

1547 2
Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомив журналіст Віталій Портников.

"Якщо зробимо аналіз з раціональної точки зору, то побачимо, що Російська Федерація до сьогоднішнього ранку (11 березня) готувалася приєднати АР Крим як новий суб’єкт федерації після відповідних результатів референдуму, який мав відбутися в Криму. Тобто Крим у складі України мав бути прийнятий до складу РФ як республіка Крим", - розповів Віталій Портников.

За словами журналіста, для цього було запропоновано внести поправки у відповідний закон РФ, за яким раніше таке прийняття могло відбутися лише за згоди держави, частиною якої була дана територія. Цю статтю збиралися змінити і без згоди України прийняти Крим до складу РФ.

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

"Сьогодні (11 березня) відбулося рішення проголосити Крим незалежною державою. Така ідея незалежного Криму існувала у перші 2-3 дні кризи. Зараз використовується формулювання, що Крим буде незалежною державою, яка в разі ухвалення реферандумом рішення про приєднання до РФ, увійде до її складу на засадах міжнародної угоди.

Є ірраціональна річ - Путіну не потрібний Крим, і не потрібний Схід, і не потрібний Південь. Йому портібна Україна. І вони все це роблять щоб українське керівництво, або Захід прийшли до них домовлятися на їхніх умовах", - підсумував Віталій Портников.

 


Читайте також:
12 Березня, 2014 22:56
Alex Авот вы Украине точно не нужы
12 Березня, 2014 22:46
Влас Берег Віталій має рацію. І керівникам держави варто до нього прислухатися-поки не пізно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!