«П'яні вечірки» в Києві: двох організаторів помістили в ІТТ, їм «світить» від 3 до 7 років тюрми

1223 0
Подальшу долю молодиків вирішить суд.
Фото: НПУ

Фото: НПУ

До 7 років в’язниці можуть отримати організатори п’яних вечірок у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу. Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.
 
«Двох організаторів безчинства  затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом оголошено про підозру  за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі», - зазначив він.
 
 
Слідчі і прокурори Київської області звернуться  до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу ж долю молодиків вирішить суд.
 
Нагадаємо, днями в інтернет-мережі з’явилися фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат. Дика історія, що відбувається в столиці, набула розголосу після публікації  ведучої «Телебачення Торонто» Ярослави Кравченко в Instagram. 1 лютого правоохоронці встановили особи організаторів вечірок і навідалися до них з обшуком. Пізніше стало відомо, що двом молодикам оголошено про підозру, а ще шістьом вручено повістки до армії.
 
Станіслав Нестеренко
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!