Нетверезий водій маршрутки спричинив у Львові дві ДТП і намагався втекти. Доповнено

5554 0
Водій маршрутки у нетверезому стані у Львові став причиною двох ДТП, пошкодив автомобілі та намагався втекти з місця події. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.
фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

Перший інцидент стався на вулиці Короткій, 11: водій маршрутного таксі №111 «зачепив» машину для вивезення сміття марки «MAN» та зник з місця ДТП. Через певний час ця ж маршрутка стала причиною ще однієї ДТП. Цього разу автобус наїхав на авто, яке стояло на вулиці Мазепи (між №№ 23-25) поблизу зупинки громадського транспорту.

Читайте також: У Львові побільшало нетверезих водіїв за кермом: як карають порушників

«Водій у неадекватному стані, з ознаками сильного алкогольного сп'яніння, повідомив, що жодних документів не має. Зараз встановлюємо особу власника та водія. У маршрутці були люди. Ніхто з пасажирів не постраждав», – зазначають у Патрульній поліції Львова. Як додають у прес-службі поліції, документи водія знайшли у маршрутці згодом.

Нагадаємо, за 2015 рік в Україні задокументували 93 000 фактів керування автомобілями в нетверезому стані. Тобто, кожен день таких випадків фіксують близько 250. І це тільки ті, кого «зловили» правоохоронці. Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності схвалив законопроект №4373 щодо збільшення відповідальності за керування транспортним засобом в нетверезому стані. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!