П’яний водій вночі у Львові влаштував перегони з поліцією

2030 0
На нетверезого водія склали три протоколи та одну постанову.
Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

У ніч із 23 на 24 липня патрульні виявили у Львові дев’ять нетверезих водіїв. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: Скільки разів «мінували» Львівщину та що робить із цим поліція

На проспекті Червоної Калини поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водій якого, за словами патрульних, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він поводився неадекватно та відмовлявся показати документи.

«Раптово, під час спілкування з інспекторами, водій завів двигун та почав їхати. Патрульні розпочали погоню та неодноразово попереджали водія про відповідальність через гучномовець. Екіпаж викликав підкріплення та зупинив порушника. На вимогу вийти з автомобіля чоловік не реагував, та почав агресивно себе поводити. Під час затримання, водій чинив активний опір», – кажуть у патрульній поліції.

Інспектор побачив, що в салоні автомобіля, на передньому сидінні, лежать два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження. На місце викликали експерта з Сихівського відділу поліції.

Читайте також: Львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток

Після цього водієві запропонували пройти перевірку, втім він відмовився. На 35-річного чоловіка склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння, протокол затримання, протокол за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність документів. Згодом справу передадуть до суду. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!