П’ять концертів, на які можна піти у Львові в серпні. Перелік

4326 0
Усі музичні події від українських виконавців відбудуться на літній сцені FESTrepublic.
Фото: bakkara-hotel.com.ua

Фото: bakkara-hotel.com.ua

У серпні та вересні для львів’ян заспівають TAYANNA, Христина Соловій, «Друга Ріка» та «НеАнгели». Також гумористичне шоу представить «Жіночий квартал».

Так, 7 серпня виступить TAYANNA. Молода українська виконавиця, справжнє ім’я якої Тетяна Решетняк, – авторка двох сольних альбомів. У 2017 році вона визнана «Проривом року» за версією M1 Music Awards. У 2018 році стала дворазовою володаркою премії «Золота Жар-птиця» у номінаціях «Співачка року» та «Кліп року».

Квитки можна придбати за посиланням.

«Жіночий квартал» наповнить гумором і красою ваш вечір 8 серпня. Учасниці розважального телешоу вперше вийшли на сцену у 2018 році. Гумористки виступають з танцювальними і вокальними номерами, дотепними жартами та смішними сценками. 

Квитки можна придбати за посиланням.

14 серпня у Львові виступить відомий український рок-гурт «Друга Ріка». За плечима виконавців 25 років музичної роботи, 7 студійних альбомів, сотні відіграних концертів. Гурт став одним з найуспішніших проєктів вітчизняної сцени. Львів’яни мають шанс почути наживо відомі та багатьма улюблені треки «Так мало тут тебе», «П'ю з твоїх долонь», «Три хвилини», «Відчиняй», «Секрет», «Незнайомка» та інші.

Квитки можна придбати за посиланням.

15 серпня львів’ян запрошують провести вечір у музичній компанії разом з жіночим дуетом країни «НеАнгели». На українській сцені солістки гурту Слава Камінська та Вікторія Смеюха виступають 15 років. У творчому доробку – п’ять альбомів. Нещодавно учасниці заявили про завершення роботи «НеАнгелів», тож концерт у Львові – один з останніх виступів дуету.

Квитки можна придбати за посиланням.

Ще одна музична подія відбудеться у Львові 17 вересня. У рідному Львові виступить молода співачка та авторка пісень Христина Соловій. Її дебютний кліп на пісню «Тримай» увійшов до списку найпопулярніших українськомовних музичних відео на YouTube, отримавши понад 30 млн переглядів. Христина Соловій – перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук. Цього літа виходить її перший альбом за три роки, тож львів’яни мають нагоду почути пісні з нього першими.

Квитки можна придбати за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!