П’ять нових колекцій одягу осіннього Львівського Тижня Моди. Фото

7319 0
На вихідних у Львові завершився Lviv Fashion Week. Для тих, хто не мав змоги відвідати заходів у рамках дійства, пропонуємо переглянути фото із показів п’яти нових колекцій.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

Колекція «SLASTION» від Сюзанни Сластіон

Львівський дизайнер одягу Сюзанна Сластіон за останні декілька років стрімко увірвалася до української еліти майстрів моди та отримує численні запрошення на закордонні покази. Вона проектує та шиє наряди, які користуються попитом серед молоді. Показом бренду SLASTION закривали Перший основний День Львівського Тижня моди у Міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького.

SLASTION позиціює себе як бренд «ексклюзивних коктейльних суконь, які підкреслюють неповторну красу жінки».

фото: Єва Висоцька

Колекція «CALYPSO» від бренду IDoL

Подорожуючи Лазурним узбережжям Франції, Серж Смолін відвідав унікальне місце – музей і інститут океанографії, який протягом 47 років очолював Жак-Ів Кусто. Різноманіття морських форм і організмів надихнуло дизайнера на створення колекції  чоловічого одягу «CALYPSO S / S 2017».

У колекції «CALYPSO» (весна-літо 2017) Серж Смолін використовує інноваційні технології 3D друку. Зокрема, за допомогою 3D принтера був створений декоративний корал з еластичного високоміцного пластику Elastan, який використовується як декоративний елемент в колекції «CALYPSO». Широкі штани зі стрілками, приталені піджаки, шорти і вільні сорочки, розшиті декоративними елементами, друкованими на 3D принтері в химерної формі – так буде виглядати сучасний чоловік від IDoL у 2017 році.

фото: Evgeny  Kraws

Колекція «WANTIT» від Vozianov

Бавовна, дрібний принт і плетені клатчі з аїру – дизайнер Федір Возіянов перетворив цей пасторальний набір в колекцію міських костюмів геометричних силуетів. Ніжність матеріалу структурована жорсткістю конструкції та інноваційністю технологій. Система адаптації розміру перетворює спідницю, штани і плаття з уніфікованої речі в особисту. Ще один пласт колекції – зброя, але не як засіб агресії, а як інструмент захисту.

фото: Evgeny  Kraws

«Сади Медічі» від Couture de Fleur

Бренд Couture de Fleur представив весняно-літню колекцію «Сади Медічі». Основою колекції весна-літо 2017 стала серія картин художниці і співзасновника Couture de Fleur Олени Онуфрів. Український видавець і співзасновник бренду Couture de Fleur Інна Катющенко виступила дизайнером колекції, присвятивши її жінкам, які вміють відчувати смак життя у всьому його розмаїтті.

Ода Італії, грації, романтизму та жіночності втілена на подіумі у вигляді легких шовкових суконь, спідниць, об'ємних блуз, комбінезонів і топів. Особливістю колекції стали оксамитові нашивки з оригінальним принтом, а також трендові куртки-бомбери і парки з шовку і органзи. У колекції Couture de Fleur весна-літо 2017 використані шовк, шифон, креп, чесуча, котон-сатин. З відтінків переважають смарагдовий зелений, пудровий, ніжний світло-рожевий, бірюзовий і білий.

фото: Evgeny  Kraws

«Краса грецького острова Санторіні» від Наталі Гречаної

На створення нової колекції весна/літо 2017 дизайнера Наталю Гречану надихнула незабутня краса грецького острова Санторіні. У сукнях з нової колекції, що демонструється на Lviv Fashion Week, є і ніжність, і невинність, і легка сексуальність, і притаманна літу яскравість. Також в колекції представлені комбінезони, що стали своєрідною візитною карткою дизайнера, шорти, топи та кардигани.

Нова колекція виконана у білих, небесно-блакитних, ніжно-рожевих та м’ятних відтінках, із квітковим принтом.

фото: Evgeny  Kraws

Додамо, що Lviv Fashion Week / Львівський Тиждень Моди – проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Захід орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам. Львівський Тиждень Моди проводиться у Львові з 2008 двічі на рік, навесні та восени.

Про те, як завершився весняний Lviv Fashion Week, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!