П’ять порад для красивого волосся

18293 12
Взимку наше волосся потребує догляду як ніколи. Найперше це спричинено сухим повітрям у приміщеннях, які опалюються – волосся стає сухим, ламким, та сильно «пухнаститься». Не сприяють красивому вигляду волосся також низькі температури надворі та головні убори. Що робити, аби волосся навіть взимку та навесні виглядало відмінно.

Про те, як доглядати за волоссям, щоб воно незалежно від пори року випромінювало здоров’я, розповіла tvoemisto.tv перукар-стиліст салону краси «Мішель» Ольга Луць.

1. Вигляд та здоров’я волосся найперше залежить від харчування, так само як і шкіра, нігті та і загалом увесь організм. Не забувайте про вітаміни та мікроелементи, коли обиратимете між смачним або корисним. Фрукти, горіхи, бобові, морепродукти (особливо жирна риба), молочні продукти, яйця та м'ясо птиці – мають багато корисних речовин, необхідних як для волосся, так і для всього організму.

2. Не забувайте враховувати ваш тип волосся, коли обираєте шампунь. Як відомо, є різні типи волосся – сухе, нормальне, жирне, комбіноване. Однак, визначаючи ваш тип, орієнтуйтеся на шкіру голови. До прикладу, якщо ваше волосся жирне біля коренів, та сухе на кінчиках – варто обрати шампунь для жирного волосся. Під час миття волосся не забувайте, що наносити на волосся слід неконцентрований, а розведений водою шампунь, а також про те, що мити голову гарячою водою не варто.

3. Якомога рідше використовуйте фен – він пересушує волосся та робить його ламким. Якщо все ж доводиться сушити волосся феном, надавайте перевагу не гарячому повітрю, та тримайте пристрій на відстані щонайменше 20 см від волосся. Не забувайте також, що не варто розчісувати мокре волосся. А от між миттям зачісуйте волосся якомога частіше – це стимулюватиме шкіру голови, а також допоможе розосередити шкірний жир по усій довжині волосся – таким чином, корені будуть менше жирними, а кінчики волосся – будуть більш зволожені.

4.Маски для волосся допоможуть зробити ваше волосся гарнішим. Позитивний ефект матимуть як готові суміші, придбані в магазині, так і традиційні рецепти, за якими маску можна приготувати вдома із натуральних продуктів. Утім, маски варто робити не частіше, як один раз на тиждень. Не слід також забувати, що маски, які зволожують волосся, правильно накладати лише на волосся, а не на шкіру голови – інакше після процедури матимете жирне волосся. А от популярну маску із реп’яхової олії, яка стимулює ріст волосся можна і треба накладати на шкіру. Таку маску можна приготувати вдома – змішайте три столові ложки реп’яхової олії та пів чайної ложки червоного перцю, підігрійте суміш, та нанесіть на шкіру голови на 15 хвилин, а далі змийте. Така маска стимулюватиме шкіру голови, а отже і ріст волосся. Що ж стосується кондиціонерів та бальзамів, то їх варто використовувати якомога частіше – вони підживлюють волосся, та захищають від впливу навколишнього середовища.

5. Якщо ж Ви хочете досягти видимого результату вже з першого разу, фахівці рекомендують зробити ботокс для волосся. Це новітня технологія що відновлює волосся зсередини, зволожує його та надає живого блиску. Для проведення процедури використовують препарат, що складається з витягу чорної ікри, амінокислот, вітамінів та колагену. Ефект від ботоксу для волосся ви побачите вже після першого разу. А от щоб досягти максимального результату – процедуру загалом потрібно буде повторити тричі.

Дізнатися більше про процедуру ботоксу для волосся можна тут. ®

 

 


Читайте також:
19 Лютого, 2015 23:09
Віра Зробила цю процедурку сьогодні ефект класний....так як пишуть і мастер Оля дуже хороший!
16 Лютого, 2015 18:49
Олена все класно.волосся краще стало...все таки щось в цьому є
13 Лютого, 2015 21:17
Олена Вже записалась..чекаю не дочекаюсь...потім поділюсь ефектом
13 Лютого, 2015 19:27
Наталка Багато процедур перепробувала і навіть від кератинування не була в такому захваті як від Ботоксу.
12 Лютого, 2015 01:40
Іра Мала на увазі шо справді гарний ефект!)))
12 Лютого, 2015 01:38
Іра Довго сумнівалась,бо шось не дуже вірилось в такі чудовластивості....але не помилилась!
12 Лютого, 2015 01:05
Олена Робила процедуру.Хороша.Не пожалієте.
12 Лютого, 2015 00:34
Галина Щось новенька.потрібно сходити..
12 Лютого, 2015 00:30
Олександра Насправді все що описана в процедурі діє!Зробила сьогодні в "Мішель" першу процедуру і не можу передати емоцій від того який ефект, якась насправді чудопроцедура.Обовязково прийду ще в "Мішель"на ботокс!
12 Лютого, 2015 00:27
Христина Зробила процедуру Ботокс в цьому салоні двічі,волосся дуже відживлене,непосічене(хоча було попалене плойками,в інших салонах моїх 50 см хотіли під каре обстригти) я в захваті,не очікувала такого чудового результату!Рекомендую!
12 Лютого, 2015 00:23
Евеліна Робила раз у цих дівчаток,обов*язкову піду знову.Я у захваті,волосся дійсно міцне і блискуче.
12 Лютого, 2015 00:18
Роксолана Невже, справді, волосся після першого разу від процедури покращує свою структуру? Хто робив декілька разів, напишіть свої коментарі...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!