На правах реклами

П'ять порад трейдерам на ринку Форекс

2035 0
Дуже часто початківцям, котрі освоюють міжнародний ринок Форекс, не вистачає всього кілька слушних порад, які розкажуть їм про успішну і прибуткову торгівлю. А оскільки трейдер – це всебічно розвинена людина, що вміє отримувати користь з будь-якої ситуації, при правильному підході можна мати дохід і від негативних торгових угод. Пропонуємо кілька порад, як стати успішним на фінансовому ринку.
Фото: gurt.org.ua

Фото: gurt.org.ua

Один з основних принципів у торгівлі валютою – вміння працювати над своєю технікою і постійно удосконалюватися в професійному плані. Досвідчені трейдери вміють керувати своїми емоціями і настроєм, вибудовувати торгові стратегії і системи. Ці здібності допомагають миттєво реагувати на постійно мінливі ситуації в економічній і політичній сфері.

Основні поради у торгівлі на Форекс

1. Мінімізуйте ризики. Обов'язково встановлюйте Стоп-лоси і Take Profit в торговій платформі metatrader 4, не відкладаючи їх наостанок. Непередбачені ситуації трапляються дуже часто, але якщо діяти за правилами, вони не позначаться негативно на стані вашого депозиту. Встановлений ордер StopLoss врятує вашу угоду навіть від переривання Інтернет-з'єднання.

2. Складіть докладний план дій. Без чіткої торгової системи не варто навіть починати торгувати. Якщо ви збираєтеся орієнтуватися по змінній обстановці, наврядчи у вас це вийде, адже інформація йде нескінченним потоком.

3. Кредитним плечем слід користуватися розумно. В умілих руках маржинальна торгівля є безсумнівною перевагою, але якщо підійти до цього інструменту без розуміння, це дуже швидко може привести до втрати балансу.

4. Для використання торгового радника слід спочатку його протестувати на історичних даних або демонстраційному рахунку. Трейдеру також слід зрозуміти алгоритми, за якими працює автоматизований помічник і після випробувань на реальному рахунку можна включати ручне підтвердження угод.

5. Не нехтуйте аналізом ринку перед укладенням угод. Якщо заносити при цьому всі спостереження на папір, ви побачите історію власних угод і зможете на підставі цих даних робити корисні висновки.

Читайте також: Як почати заробляти на фінансовому ринку? Переваги та ризики Форекс 

Загальні рекомендації для трейдерів

Трейдерам-початківцям на ринку Форекс, варто уважно вивчити усі поради, які дають професіонали та cfd broker. Для початку варто відмовитися від усіх ризикованих стратегій, адже навіть досвідчені гравці не використовують їх у роботі, що вже й говорити про новачків. Торгівля проти тренда або скальпінг на коротких інтервалах – це стратегії точно не для новачків.

Не варто відразу гнатися за прибутком. Для початку освойтесь на ринку, вивчіть повністю інтерфейс торгового терміналу, вивчіть правила торгівлі і виробіть власну торговельну стратегію, з якою вам буде комфортно працювати.

Читайте також: Що таке Форекс та як можна заробляти на фінансовому ринку

Завдяки активному розвитку IT-індустрії в розпорядження трейдерів надійшов величезний арсенал технічних інструментів. Кожен гравець може сам вибирати для себе відповідний технічний індикатор або радник, з яким процес торгівлі стане максимально простим і ефективним. Однак повністю перекладати всю роботу на автоматизовані системи також не варто, особливо на початковому етапі, коли ви ще не уявляєте повністю весь алгоритм їхньої роботи. Вибирайте золоту середину, торгуючи комбінованим способом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!