П’ять причин зустріти Новий рік у Парку культури

10915 0
У ніч з 31-го грудня на 1-го січня Парк культури організовує новорічну вечірку. Пропонуємо 5 переваг зустріти Новий рік просто неба.

Драйвова вечірка під відкритим небом

Вже з 21:00 31-го грудня ведучі розважатимуть відвідувачів зі сцени, а ді-джеї DJ CHOO3N і Андрій Чиж почнуть грати всіма улюблені хіти. Це триватиме до 03.00 години ночі.

Багато призів та подарунків

Призів буде ще більше ніж минулого року, тож кожен у Новорічну ніч зможе отримати цікавий подарунок, взявши участь в оригінальних конкурсах. Ведучі підготували до року Півня тематичні забави. Виграти можна буде селфі-палки, диски з найкращою музикою, спортивний одяг та інвентар, торти, горнятка та ще багато цікавого.

Незвична святкова атмосфера

Погодьтеся, що зустрічати Новий рік у парку – це щось новеньке для нас. Навколо дерева, зоряне небо над головою, все у гірляндах, безліч щасливих людей навколо, атмосфера, в якій хочеться святкувати. 

Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш

Часто так і буває, тому найкраще зустрічати Новий рік у колі друзів, але з можливістю заводити нові знайомства. А де? Звісно ж на природі, щоб весь наступний рік був справжнім. Вечірка в Парку культури – це місце для нових цікавих знайомств.

Святковий ярмарок їжі

Вдома чи у гостях, звичайно, буде щось смачненьке, але це потрібно готувати або не буде великого вибору до вашого смаку. На новорічному ярмарку можна буде спробувати шашлик, домашні ковбаски-гриль, лангош, банош, різноманітні вафлі, гамбургери і смачні напої.

Деталі: www.centralpark.lviv.ua

Фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!