П'ять трамваїв змінюють маршрути руху. Інтерактивна мапа

7891 0
Крім того, трамвай №5 не курсуватиме взагалі.
фото: alltransua.com

фото: alltransua.com

З 13 травня трамваї №1, 7 та 9 курсуватимуть за новими схемами, передбаченими стратегією розвитку перевізника.

Трамвай №1 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал (ТРЦ «Скриня») – вул. Бандери – вул. Дорошенка – Погулянка та у зворотному напрямку.

Трамвай №7 курсуватиме за маршрутом: вул. Татарбунарська – вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. Личаківська – вул. Пасічна та у зворотному напрямку.

Трамвай №9 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал (ТРЦ «Скриня») – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. Хмельницького – вул. Миколайчука (після завершення ремонту та реконструкції вулиці Замарстинівської до – Торф’яної).

Читайте також: У Львові встановлять чотири радари TruCam. Перелік вулиць

Водночас на час реконструкції Двірцевої замість залізничного вокзалу трамваї №1, 4, 6 та 9 тимчасово зупинятимуться біля ТРЦ «Скриня». Відновити рух трамваїв до вокзалу планують до кінця року.

Крім того, з 13 травня тимчасово не курсуватиме трамвай №5. Він має відновити роботу після завершення ремонту вулиці Замарстинівської та їздити з вулиці Миколайчука до Коновальця.

Як повідомив раніше під час брифінгу заступник директора з експлуатації ЛКП «Львівелектротранс» Віталій Пітула, у трамваях будуть звучати оголошення про зміни маршрутів, також змінять інформаційні таблички на зупинках трамваїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!