5 спортсменів із Львівщини виступатимуть на зимовій Олімпіаді – 2018

1610 0
Четверо спортсменів змагатимуться у санному спорті, одна спортсменка – у гірськолижному.
Фото: 4studio.com.ua

Фото: 4studio.com.ua

П’ятеро спортсменів із Львівської області потрапили до складу української олімпійської збірної, які виступатимуть на Зимовій Олімпіаді – 2018, що відбудеться у Пхьончхані (Республіка Корея). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Зі Львова – на лижі. У Карпатах відкривають сезон

У штаб-квартирі Міжнародної федерації санного спорту затвердили остаточні персональні склади допущених санкарів до олімпійського турніру, до яких потрапили четверо мешканців Львівщини –  Олена Стецьків, Олена Шхумова, Антон Дукач і Роман Захарків. Також, на змагання із гірськолижного спорту до Південної Кореї поїде Ольга Книш.

У складі тренерського колективу національної збірної планується, що працюватимуть Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев, Олег Жеребецький (санний спорт) та Юлія Шепіленко (гірськолижний спорт). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!