П’ятеро викладачів львівських університетів отримали звання заслужених діячів

2606 0
Кожен отримав звання у своїй галузі – науці, освіті чи мистецтві.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

П’ятеро викладачів львівських університетів, які зробили значний внесок у розвиток України, отримали державні нагороди. Кожен з них отримав звання заслуженного діяча у своїй галузі – науці, освіті чи мистецтві. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Нагороду «Заслужений діяч науки і техніки України» отримав завідувач кафедри Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Ігор Заневський і професор кафедри Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Михайло Кельман

Читайте також: Дев’ятьох Героїв зі Львівщини посмертно нагородили орденами

Заслуженим діячем мистецтва України став доцент кафедри Інституту архітектури та дизайну НУ «Львівська політехніка» Віктор Штець.

Звання «Заслужений працівник освіти України» здобули завідувачі кафедри Львівського національного університету імені Івана Франка Ірина Кочан та Ольга Щодра.

Нагадаємо, пʼятеро представників Львівщини, які мають видатні заслуги у різних сферах, отримали державні нагороди.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!