Питання про будівництво торгового комплексу біля аквапарку перенесли

2132 0
Об’єкт планують звести на місці радянського довгобуду.
Фото: grado-stroy.com.ua

Фото: grado-stroy.com.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив перенести надання компанії «Західний інвестиційний союз» містобудівних умов та обмежень на проектування та будівництво багатофункціонального комплексу по вулиці Княгині Ольги, 110.

Таке рішення ухвалили за ініціативою міського голови Львова. Андрій Садовий зауважив, що дозвіл на спорудження такого комплексу можна буде дати тоді, коли узгодять облаштування сусідньої території, де розташовано ринок «Провесінь».

На його думку, варто поєднати торговий центр із площами ринку, щоби воно набуло естетичного вигляду.

Читайте також: Новий міст сполучить два райони Львова

На початку січня 2018 року виконком затвердив детальний план території району вулиць Володимира Великого та Княгині Ольги, згідно з яким передбачено знести радянський недобуд, що колись належав ЛАЗу і спорудити на цьому місці сучасний багатофункціональний комплекс заввишки 22 метри.

Також виконком ЛМР переніс надання містобудівних умов та обмежень ТОВ «Патриаком» на проектування на будівництво чотириповерхового офісно-комерційного центру по вулиці Скляній. Його також хочуть звести замість старої прохідної.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!