На правах реклами

Пива, м’яса та видовищ. У Львові в історичному місці запрацював новий м’ясний паб

13188 0
Раніше тут працювали банкіри, а тепер смакують м’ясо. У старовинному приміщенні, де запрацював Offshore Pub, можна також провести ділові зустрічі.
Фото: Offshore Pub

Фото: Offshore Pub

23 жовтня у самому центрі Львова, на перетині проспекту Свободи та вулиці Гнатюка, відкрився м’ясний паб Offshore Pub. Він входить в групу закладів Gazda Group 24, серед яких Budzzini, Gazda Cafe, Gazda Bistro, Львівський потяг. А незабаром відкриється ще й Safe Bar.

Неважливо – чи це зустріч, ділові переговори чи просто затишний вечір у колі друзів чи родини, тут по-особливому смакують м’ясо та пиво. Його, до речі, аж 12 видів. 

Смак з історією

Offshore Pub розташований на вулиці Гнатюка, 2, на другому поверсі старої будівлі банку, де збереглося чимало елементів з давніх часів, зокрема, кабінет директора. Панорамні вікна відкривають неймовірний вид на центральну частину міста.

На початку ХХ ст. Львів був найбільшим економічним центром Галичини. Тут діяло чимало банків. Одним із відомих був Празький кредитний банк, розташований на розі сучасних проспекту Свободи та вул. Гнатюка.

П’ятиповерховий будинок у 1912 р. спорудив чеський архітектор Матей Блєха в стилі празького модерну (пізня сецесія). Загальна площа приміщень банку становить майже 2000 м². У 1913 р. у цьому будинку була також редакція журналу новин Пйотра Сегаля, а за радянських часів – міжобласна контора радянського «Промбанку» та відділення «Сільгоспбанку». До 2014 р. – у будівлі було львівське обласне відділення ПАТ «Промінвестбанк». Відтоді будинок залишався порожнім.

Саме на проспекті Свободи щодня сконцентрована найбільша кількість людей в місті. Щонайменше у половини з них виникають думки про соковиті смачні стейки. Бо м’ясо, як відомо, не лише дає силу і енергію, а й відчуття насичення і задоволення. А коли його куштувати у старовинній будівлі, де збережена вся ліпнина, почуваєшся, наче у кіно.

Що у меню

Як кажуть в Offshore Pub, їхня найбільша любов – це пиво та м’ясо. Саме тому тут величезний вибір якісного пива – понад 12 видів. А м’ясні страви здивують своєю вишуканістю та різноманітністю.

Безумовним фаворитом Offshore Pub є стейки. Наприклад, стейк Рібай маринують у спеціальному фірмовому маринаді. Правильна прожарка, спеції, ніжний і соковитий смак потішать не лише завдяки високій майстерності кухарів, а й стильною подачею та презентацією.

Кожен елемент інтер’єру, кожен інгредієнт страви і вид пива ретельно продумані та створені з шаленою любов’ю.

Тож, якщо хочеться пива, м’яса та видовищ – приходьте в Offshore Pub насолодитися атмосферою та кулінарними шедеврами. Ознайомитися із меню закладу можна за посиланням.

Фото надані Offshore Pub


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!