Qatar Airways відкрила продаж квитків зі Львова

3707 0
Компанії-партнери будуть виконувати польоти зі Львова до європейських хабів, де пасажири пересідатимуть на рейси Qatar Airways.
Фото: The Peninsula Qatar

Фото: The Peninsula Qatar

Авіакомпанія Qatar Airways відкрила продаж квитків на рейси зі Львова, які виконують спільно з компаніями-партнерами, пише Avianews.com.

Читайте також: В Україні запрацював безвіз із Катаром

Qatar Airways зі Львова не літає, тож ця опція дозволяє придбати єдиний квиток з гарантією пересадки за електронним бланком. Наприклад, польоти зі Львова у Пекін виконуватиме Austrian Airlines із пересадкою у Відні.

Перший переліт у один із європейських хабів виконуватиме компанія-партнер, після чого пасажир має гарантовано пересісти на рейс Qatar Airways. При цьому для пасажирів діє багажна норма Qatar, яка становить 30 кг у економ-класі і 40 кг — у бізнес-класі.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Додамо, що з 2017 року Qatar Airways щодня літає з київського аеропорту «Бориспіль» до столиці Катару Дохи. Львівський аеропорт також неодноразово вів перемовини з авіакомпанією, аби відкрити прямі рейси зі Львова до Катару.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!