Політична реклама

Рада може повернути «зимовий час»

1150 0
Голова Верховної Ради Володимир Литвин допускає перегляд Верховною Радою рішення про скасування переходу на зимовий час. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Львові.

«Якщо прийняте рішення помилкове, то можна виправити», - цитують В. Литвина Коментарі.

За словами Литвина, з´явилася думка, що необхідно зараз перейти на зимовий час, а навесні не переходити на літній.

Він також додав, що йому не зрозуміла позиція Міністерства надзвичайних ситуацій, так як раніше Кабінет Міністрів підтримував проект рішення Ради про скасування рішення про перехід на зимовий час.

Литвин також зазначив, що згоден з тим, що скасування переходу на зимовий час призвело до незручностей для жителів Західної України.

Як повідомляло "Твоє місто", 20 вересня Верховна Рада проголосувала за прийняття постанови про скасування переходу  на зимовий і літній час, і тепер стрілки годинника не будуть переводитися, як раніше, на одну годину вперед останньої неділі березня і одну годину назад останньої неділі жовтня. Відповідно Україна синхронізує свій час з такими країнами, як Росія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Туркменістан.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!