Рада Церков розкритикувала законопроєкт про сприяння азартним іграм і лотереям

742 0
Верховна Рада розглядатиме документ у четвер, 4 березня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Релігійні спільноти України різних конфесій сприймають законодавчу ініціативу № 2713-д як цинічну спробу лобізму в інтересах власників ігорного бізнесу в Україні. Про це йдеться у заяві від 2 березня.

«Висловлюємо своє глибоке обурення законодавчою ініціативою (проєкт № 2713-д), яка може призвести до ще більшого поширення серед населення Україні залежності від азартних ігор і лотерей, зубожіння та руйнації українських сімей через згубні наслідки ігроманії», – наголошується у зверненні Ради церков.

На думку Церков, ухвалення законопроєкту № 2713-д засвідчить фактичне заохочення державою громадян до азартних ігор, які мають хворобливу та руйнівну залежність.

Тому Рада Церков і релігійних організацій закликала Верховну Раду України відхилити проєкт закону.

Нагадаємо, що Верховна Рада у четвер, 4 березня, планує розглянути законопроєкт № 2713-д, який передбачає зниження ставок оподаткування для організаторів азартних ігор та лотерей.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!