Рада звільнила Дмитра Разумкова з посади спікера

1068 0
За проголосувати 284 нардепи.
Фото: Верховна Рада

Фото: Верховна Рада

Народні депутати проголосували за звільнення Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради. Про це повідомили в УП, посилаючись на рішення засідання Верховної Ради. За проголосувати 284 нардепи. Разумков покинув сесійну залу під аплодисменти народних депутатів. 

При цьому опозиційні партії подякували Разумкову за роботу, за те, що намагався дослухатися до усіх фракцій і не дав «повалити парламентаризм».

Читайте також: Разумков у Львові пообіцяв голосувати за законопроєкт про підтримку вітчизняних виробників 

Представники «ОПЗЖ» та «Євросолідарності» висловили впевненість у тому, що побачать Разумкова як самостійного політика у наступному скликанні парламенту, на відміну від представників «Слуги народу». А нардепка Вікторія Сюмар заявила, що деякі спікери, яких знімали з посади, потім ставали президентами.

Політики додали, що вдячності від «Слуги народу» Разумков не дочекається. Сесійна зала парламенту помітно поріділа, коли у залі почали ставити питання колишньому голові парламенту.

Представники «Голосу» відзначили, що «слуги» мали б подякувати Разумкову за роботу, а не соромливо ховати очі. Сергій Рахманін заявив, що уже завтра будь-хто при владі може і сам опинитися за бортом і стати «їжею».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!