Депутат Львівської міськради очолив Радехівську райдержадміністрацію

2840 0
Колишнього очільника Радехівщини Тараса Калиту на початку листопада минулого року затримали за вимагання хабара.
Фото: Високий Замок

Фото: Високий Замок

Депутат Львівської міської ради Сергій Івах очолить Радехівську районну державну адміністрацію. Відповідне розпорядження Петра Порошенка сьогодні оприлюднили на сайті Глави держави.

Спершу на Сергія Іваха чекає три місяці випробувального терміну. Додамо, що раніше не можна було поєднувати посаду депутата міськради та очільника РДА, проте у 2016 Верховна Рада змінила це, тож Сергій Івах продовжить виконувати обов'язки депутата ЛМР.

47-річний Сергій Івах є представником партії БПП. Він також є кінцевим власником ТзОВ «Діамант Аурум». Згідно з поданими деклараціями за 2017 рік, Сергій Івах увійшов в десятку найбагатших депутатів ЛМР за розміром грошових активів.

Читайте також: Топ-5 найбагатших депутатів Львівської міськради. Інфографіка

Зазначимо, що колишнього очільника Радехівщини Тараса Калиту на початку листопада минулого року затримали за вимагання хабара.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!