Львівський завод почав ремонтувати ракетні комплекси «Тор»

14408 0
Відремонтовані комплекси випробовували на полігоні у Херсонській області.
фото: вікіпедія

фото: вікіпедія

«Львівський радіоремонтний завод» (ЛРРЗ), яке входить до складу Укроборонпрому, у 2020 році перейшов до планових ремонтів мобільних зенітних ракетних комплексів малої дальності 9К330 «Тор». Про це повідомляє пресслужба підприємтсва.

За словами представників ЛРРЗ, виконання такого замовлення для їхнього невеликого підприємства – дуже відповідальне завдання. Відремонтовані комплекси випробовували на полігоні у Херсонській області. 

9К330 – компактна функціонально завершена і технічно досконала тактична одиниця. Ця бойова машина є важливою ланкою протиповітряної оборони України. Ймовірність враження літака однією ракетою з «Тор» наближається до 77%, гелікоптера – до 88%, безпілотного літального апарату – до 95%.

Додамо, що в межах реформування Концерну Львівський радіоремонтний завод має стати частиною галузевого холдингу «Радарні системи». До цього об’єднання також увійде низка підприємств, діяльність яких наразі координує управління радіолокації, радіозв’язку та спеціального приладобудування Укроборонпрому.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!