Ракетні атаки рф та перший сніг. Головні події дня у Києві

604 0
Дайджест новин за 17 листопада.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Над столицею знищили 4 ракети та 5 безпілотників 

Сьогодні, 17 листопада, за час ранкової повітряної тривоги над столицею знищили 4 ракети та 5 безпілотників. Зранку повітряна тривога у столиці тривала майже 3 години. 

Відключення світла

Через російські атаки енергосистема України зазнала безпрецедентних руйнувань. Щоб не допусти масштабних і складних аварій на мережах, НЕК Укренерго має збалансувати енергосистему. Для цього запровадили стабілізаційні та екстрені відключення, зокрема в Києві. 

Викрили чоловіка на махінаціях з евакуацією із зони бойових дій

У Києві судитимуть чоловіка, який ошукав людей під приводом евакуаційних перевезень із зони бойових дій. У квітні 2022 року він розмістив у соцмережі оголошення про начебто надання ним послуг з евакуації людей з окупованих територій та районів, де ведуться бойові дії. За свої послуги шахрай просив від 5 тис. гривень із повною передоплатою. Не маючи наміру надавати заявлені послуги, молодик втирався потерпілим в довіру та, отримавши від них гроші, більше не виходив на зв’язок. 

У такий спосіб він ошукав 12 людей. За вчинене чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

У столиці випав перший сніг

У Києві випав перший сніг. Міські служби обробляють вулиці протиожеледними засобами. Дорожники з вечора 16 листопада продовжують обробляти дороги, мости й тротуари протиожеледними реагентами. У темну пору доби було залучено 98 одиниць техніки й 171 працівник. Особливу увагу робітники приділяють спускам і підйомам, покриттю із бруківки, сходам підземних і надземних пішохідних переходів, зупинкам громадського транспорту.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!