Ракетний удар на Львівщині пошкодив залізничну інфраструктуру

8750 0
Інформації про травмованих чи загиблих не має.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте тако: Ворог знову обстріляв військовий об’єкт біля кордону з Польщею

Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило.

Попередньо, ракети летіли зі сходу.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, в одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. У навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.

У Львові жодна ракета не приземлилась.

«Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз. Що буде відбуватись далі передбачити важко», – каже міський голова.

Читайте також: Вночі над Львівщиною збили три крилаті ракети

За його словами, нічна атака була одна із найбільших на Львівську область за кількістю ракет.

Нагадаємо, сьогодні вночі повітряну тривогу в області оголошували двічі – о 00.25 та 03.32 год. Під час першої тривоги, близько 00.50 год., пролунали кілька вибухів. Підрозділи ППО Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили три крилаті ракети.

13 березня на Львівщині ворог здійснив авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари були з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більш ніж 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.

18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу завчасно зупинили. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення середньої важкості.

26 березня відбулося ще три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. У результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. 

18 квітня у Львові пролунали вибухи. Сталося 5 прицільних ракетних ударів по місту.  Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Того дня через ракетні обстріли у Львові постраждало 11 людей. Серед них – 3-річний Артем, який приїхав з мамою з Харкова.

25 квітня на Львівщині росіяни також завдали удару по Львівщині, через це виникли дві пожежі. Зокрема, відбувся ракетний удар по залізничній станції «Красне». 

Які ракети запускає росія на Львівщину і чому не всі вдається збити, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!