Політична реклама

Ранок 24 серпня львів'яни зустрінуть із кавою та класичною музикою наживо

2536 0
День Незалежності у Львові. У суботу, 24 серпня, о 9 годині на площі Ринок у Львові відбудеться унікальний музичний перфоманс, який присвячений Дню Незалежності України. У центрі міста просто неба розміститься «Жива музична квадросистема», яку утворять 4 струнні квартети музикантів з оркестру «Віртуози Львова».

Зустріти 22-гу річницю Незалежності України пропонують зі святковою кавою та живою музикою. На «Ранок Незалежності» львів’ян та туристів організатори запрошують в уявний епіцентр «живого звучання». Слухачі зможуть послухати класичну музику у виконанні одночасно 4-х квартетів, які оточать їх зусібіч, утворюючи унікальний, живий ефект звукової квадросистеми. Ранок Незалежності можна буде зустріти в оточенні звуків музики, з друзями за філіжанкою ранкової святкової кави.

«Віртуози Львова» розповідають, минулого літа подібний вуличний концерт вони вже дарували. Проте це було імпровізовано, як своєрідний флеш-моб. Кожен, хто випадково зміг послухати музику «зсередини», байдужим не залишився.

"Ми чули, як хтось сказав, що це звучить «неначе на хвилях океану». Нам дуже приємно знову такий концерт презентувати львів’янам. Проте, цього разу цей захід спланований, аби усі мали можливість почути живу музичну квадросистему. Тобто, по чотирьох боках будуть стояти квартети, буде одночасне звучання, посередині будуть стояти столики і буде вранішня львівська кава. Ми думаємо, що це буде чудовий ранок Незалежності саме для Львова. Звучатимуть як твори українським композиторів, так і світова класика", розповів Ростислав Бурко, директор оркестру «Віртуози Львова».

Проте, гратиме оркестр для львів’ян не лише у святковий ранок. День Незалежності у місті завершиться ще одним концертом від «Віртуозів Львова». Тут акцент робитимуть на інтерпретації відомих сучасних світових творів. Ранкова програма розпочнеться о 10.00 год на пл. Ринок, біля входу у Ратушу. Вечірній концерт заплановано на 19.00 год.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!