Політична реклама

Раптова відмова від кави - шкідлива для здоров'я

4142 0
Медики попереджають: якщо ви звикли пити каву щодня, різка відмова від неї може призвести до проблем зі здоров‘ям.

Медики попереджають: якщо ви звикли пити каву щодня, різка відмова від неї може призвести до проблем зі здоров‘ям,- пише видання "ВКурсе".

Відомо, що кофеїн допомагає від головного болю. Кофеїн присутній у багатьох ліках від головного болю. Але зворотний ефект від такого впливу не такий простий.

Нещодавні дослідження підтвердили, що відмова від вживання кави може, навпаки, викликати головний біль. Цей синдром проявляється по різному, але зазвичай симптоми його включають втому, сонливість, дратівливість і депресію. Чим більш різка відмова від кави, тим більша ймовірність і тяжкість цих симптомів.

Медичні працівники впевнені, що випиваючи дві чашечки кави на день, можна з високою ймовірністю попередити розвиток гіпертензії та атеросклерозу, поліпшити пам’ять, здатність до концентрації та захиститися від старечого недоумства та хвороби Альцгеймера.

Людям, які вже мають проблеми з серцево-судинною системою, від кави слід таки утриматися. І пам'ятайте: однією тільки кавою профілактика атеросклерозу не проводиться, потрібно ще збалансовано харчуватися і не нехтувати фізичними вправами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!