Кілька районів Києва залишаються небезпечними для населення

2524 0
Також небезпека є і в лісах.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

На околицях Києва все ще зберігається мінна небезпека. Йдеться про місця, де велися бойові дії. Про це повідомляє начальник штабу Київської міської військової адміністрації Сергій Корнійчук. Зокрема, йдеться про два райони міста – Пуща-Водиця і Виноградар. 

«Ми завершуємо розмінування парку, пляжу та залізниці у районі Пуща-Водиця. Також небезпечним для цивільного населення є район Виноградар», – каже він. 

Читайте також: Що зміниться для України, якщо путін офіційно оголосить війну. Прогноз експерта

Крім того, киян просять не відвідувати лісопаркові зони, особливо на околицях міста. Йдеться про Житомирський та Вишгородський напрямки.  

Нагадаємо, на Київщині продовжують відбудовувати об’єкти транспортної інфраструктури, зруйновані внаслідок збройної агресії російських загарбників. Зокрема, тимчасовий міст почали зводити у Вишгородському районі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!