На правах реклами

Де пройти реабілітацію у Львові. Три адреси

2210 0
У відділеннях фізичної реабілітації приватного медичного центру «Родина» лікують захворювання хребта і надають допомогу у відновленні після травм та операцій.
Фото ілюстративне: Ktvm

Фото ілюстративне: Ktvm

Одним з найчастіших звернень пацієнтів є реабілітація після артроскопії – малоінвазивного хірургічного методу лікування, який застосовують при пошкодженні меніску чи хрестоподібних зв’язок. В післяопераційному періоді вже з перших днів центр пропонує послуги реабілітологів, оскільки ранній початок реабілітації покращує самопочуття пацієнта та сприяє швидшому відновленню.

Протягом усього відновного періоду спеціалісти-реабілітологи та лікарі тісно співпрацюють для отримання найкращого результату. На заняттях з пацієнтом реабілітологи працюють над відновленням правильного руху в суглобі та зміцнення м’язів. 

Для кожної людини підбирається індивідуальна програма реабілітації з урахуванням її захворювань, фізіологічних особливостей та способу життя.  Окрім виконання фізичних вправ, за потреби включають дієві методи фізіотерапії, серед яких: кінезіотейпування, лазеротерапія та ударно-хвильова терапія.

Робота з пацієнтом починається від перших рухів стопою в ранньому післяопераційному періоді та триває до перших кроків та повернення до занять спортом. Реабілітаційні зали оснащені усім необхідним обладнанням, яке значно пришвидшує процес такого лікування.

Реабілітація проходить за трьома локаціями у Львові:

  • вул. Володимира Великого, 34;
  • вул. Богдана Хмельницького, 11-15;
  • вул. Героїв Крут, 1в.

Із інформацією про медичний центр «Родина» можна ознайомитися за посиланням. Отримати відповіді на питання про реабілітацію – за номером: +38 067 230 11 77.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!