Редагувати електронні заявки до садочків у Львові можна до 10 травня

2230 0
11 червня закриють реєстрацію дошкільнят до дитсадків.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

Згідно з новими положеннями та правилами про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до дитсадків, редагувати електронні заявки дошкільнят можна до 10 травня. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«З 11 травня 2018 року система реєстрації дітей до садків міста Львова буде закрита у зв’язку із формуванням списків дітей для зарахування до дитячих садків на 2018−2019 навчальний рік. Наголошуємо, якщо батьки в електронній заявці обрали три дошкільні заклади — це означає, що вони погоджуються з тим, що їхня дитина відвідуватиме один із обраних дошкільних закладів. Якщо батькам не підходять обрані раніше дошкільні заклади, то вони мають можливість відкоригувати електронну заявку до 10 травня» — розповіла керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Читайте також: Які довідки потрібні дитині, щоб піти до школи чи дитсадка. Роз’яснення МОЗ

Із 1 по 15 червня керівники дитсадків отримають списки для зарахування дітей. Упродовж 30 робочих днів прийматимуть документи на зарахування дітей. Водночас батьки отримуватимуть смс-повідомлення щодо дошкільного закладу, у який зарахують дитину, після чого до садочка необхідно подати такі документи:

  • Заява батьків або осіб, які їх замінюють.
  • Медична довідка про стан здоров’я дитини з висновком лікаря, що дитина може відвідувати дошкільний заклад.
  • Копія свідоцтва про народження дитини.
  • Документ, який підтверджує право на пільгове зарахування (для пільгових категорій).

Нагадаємо, торік у грудні виконком ЛМР затвердив нові правила зарахування дітей до дошкільних навчальних закладів. Відтак з другого січня батьки могли реєструвати дітей, народжених у 2017 році на новій електронній платформі edu.smart.lviv.ua.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!