Регіональний експрес зі Львова до Ковеля – скасували

3036 0
Залізниця розглядає можливість призначення нового регіонального поїзду за маршрутом.

Регіональний Експрес (денний швидкісний) № 704/703 сполученням Львів – Ковель – Львів було призначено для вивчення пасажиропотоку. Про це повідомляють у прес-службі залізниці.

Як експеримент з 31 листопада по 10 грудня до введення в дію нового графіку руху поїздів на 2016/2017 роки.  За весь період часу курсування, населеність цього поїзду не перевищувала 7%. В зв’язку з цим, залізницею було прийнято рішення не продовжувати курсування «Регіонального експресу» № 704/703.

Зазначимо, що вартість проїзду зі Львова до Ковеля складала понад 120 грн. У вагоні не діяв студентський квиток.

Однак, на сьогоднішній день, залізницею розглядається призначення нового регіонального поїзду за маршрутом Львів – Ковель – Львів, який буде обслуговуватись рейковим автобусом серії  РА-620М. Їздитиме у складі одного вагону із кількістю місць для пасажирів – 93. Розклад руху розробляється таким чином, щоб пасажири із Ковеля зранку прибували у Львів, а у вечері зворотно поїзд відправлявся із Львова.

Читайте також: Упродовж року на вокзалах встановлять квиткові термінали

Нагадаємо, 17 січня у перший рейс через Львів вирушив швидкісний поїзд «Нічний експрес» №149 сполученням Київ-Івано-Франківськ, у складі якого – нові вагони-трансформери

Опублікувала Наталія Середюк

        

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!