Політична реклама

Реєструвати права на житло львів'янам буде простіше

1310 2
В Україні спростили процедуру реєстрації прав на житло. Тепер при державій реєстрації прав власності, а також для отримання відповідного свідоцтва на житлові будинки, дачі та прибудови проведення технічної інвентаризації не вимагатиметься. Це регламентується змінами до закону «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», які вже підписав в.о. Президента України.

Ці зміни включають об’єкти, що розташовані на територіях сільських рад, будівництво яких закінчене до 5 серпня 1992 року, а також індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, прибудови до них, інформує УНІАН.

Відповідно до закону, тепер для державної реєстрації таких об'єктів достатньо надати заяву та виписку з погосподарської книги. Виписку з погосподарської книги за місцем розташування такої нерухомості надаватиме сільський голова або відповідна архівна установа.

При цьому в таких випадках для проведення держреєстрації прав власності на нерухомість технічний паспорт не надається , за винятком , коли у виписці з погосподарській книги відсутні дані щодо технічної характеристики об'єкта, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Закон також передбачає, що засвідчують право власності на землю документами під побудовану в сільській місцевості до 5 серпня 1992 нерухомість будуть вважатися рішення сільради про передачу земельної ділянки у користування або власність .

16 Травня, 2014 11:56
ВІКТОР ТзОВ «ГАЛІН»│79000 м.Львіввул.Коперника 44, офіс 1. │тел.(032) 261 59 53 │[email protected]│моб.(096) 247 15 37
16 Травня, 2014 11:55
ВІКТОР -Виготовлення Технічних паспортів на об’єкти нерухомості різної форми та власності.
-Технічні паспорти на багатоквартирні будинки різної складності та поверховості.
-Паспортизація будівель та споруд громадського та виробничого призначення.
-Підготовка звітів про технічне обстеження, в т. ч. самовільно збудовані будівлі.
-Консультації та підготовка усіх дозвільних документів на початок та завершення будівництва (нове будівництво, реконструкція, самовільне будівництво).
-Підготовка Повідомлення та Декларації про початок, Декларації про готовність об’єкта до експлуатації.
-Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно в Укрдержреєстрі.
-Експертна оцінка в цілях оподаткування.
-Повний комплекс послуг щодо узаконення житлових будинків ( прибудов), комерційних об’єктів, громадських будинків, тощо.
-Нотаріальні послуги
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!