Реклама майбутнього: три причини стати спонсором безкоштовної мережі Wi-Fi

1924 0
Прорекламувати себе, економлячи кошти і не псуючи вигляд старовинних вуличок Львова, пропонують підприємцям та компаніям ініціатори сервісу для безкоштовного Wi-Fi FreeConnect.

Три причини приєднатися до проекту:
 
1. Зробити добру справу для львів’ян і гостей міста, які будуть раді скористатися якісною мережею Wi-Fi, а заодно ознайомитися з новою інформацією.
 
2. Ставши спонсором проекту, можна водночас прорекламувати свій продукт. При вході в Інтернет за допомогою безкоштовного Wi-Fi FreeConnect користувача буде автоматично переадресовано на  сторінку компанії-рекламодавця, після 15-секундного перегляду якої він отримує доступ до мережі. Такий метод дуже ефективний,  адже показ реклами неможливо відключити, а потенційний клієнт у цей момент буде зосереджений та сприйматиме рекламу, оскільки чекатиме на з'єднання з інтернет-сторінкою.
 
 
3. Метод буде зручний для рекламодавців, адже, залежно від його побажання, можна буде обмежити місця, де завантажуватиметься його реклама, час реклами, а також кількість переглядів, яку він вважає оптимальною. Окрім того, рекламодавець зможе у будь-який час перевірити статистику в онлайні.
FreeConnect – це новий проект по наданню інноваційної реклами за допомогою мережі Wi-Fi, зокрема в центральній частині міста. Цей проект планують втілювати також у інших містах у Львівській області. FreeConnect – це реклама майбутнього, переконані ініціатори проекту, адже такий вид реклами не потребує витрачання додаткових ресурсів, як-то на виготовлення  листівок, та не псує вигляд вуличок Львова.
 
®

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!