Рекламу на трамваях Львова продали за 1,2 млн на місяць

2159 0
Львів став першим містом в Україні, яке проводило такі торги на публічному аукціоні.
Фото: theukrainians.org

Фото: theukrainians.org

ЛКП «Львівелектротранс» продав зовнішню рекламу на 89 трамваях за 1,2 млн грн на місяць, тобто понад 13 млн грн на рік. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів речник підприємства Іван Бондар.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, реалізували 12 лотів, на кожен із яких було по 4-5 претендентів. В одному випадку (лот №12) торги були оголошені повторно через технічний збій за нез’ясованих причин. Рекордною стала сума 255 000 грн/міс за лот №5 (15 трамваїв), що зросла від стартової позиції на 150 000 грн.

Рекламні площі на міських трамваях закупили 5 компаній: ПП «Західно-Українська Рекламна Компанія «АртПром», ТзОВ «БРОК», ТОВ «Укрмедіатренд», ФОП Акопян Віталій Григорович та ФОП Сьомбак Володимир Васильович.

Читайте також: Вперше рекламу на львівських трамваях продадуть з аукціону

Після завершення усіх процедур та підписання протоколів аукціону з компаніями-переможцями буде укладено відповідні договори про розміщення реклами. Аукціон з продажу рекламних площин на міських тролейбусах оголосять згодом.

Нагадаємо, вперше у Львові ЛКП «Львівелектротранс» виставив 12 лотів, де було 89 одиниць транспортних засобів – трамваїв, на публічний аукціон на платформі «Prozorro.Продажі». Аукціон з продажу рекламних площ на трамваях відбувся 15 січня.

Усі трамвайні вагони були згруповані за певними лотами, на яких передбачено три формати брендування рекламою. Перший – частковий формат (лише борти вагона) – ціна стартувала від 7 тис. грн в місяць на одному вагоні. Другий – середній формат (борти разом з вікнами) – ціна стартувала від 12 тис. грн. Третє – повне брендування – ціна стартувала від 17 тис. грн. Площини у нових та капітально відремонтованих трамваях не планують віддавати для реклами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!