Політична реклама

Реконструкція смуги львівського аеропорту – на завершальному етапі

1341 0
Реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту у Львові вийшла на завершальний етап. Про це повідомили у прес-службі компанії «Альтком» із посиланням на начальника БУ-8 Олександра Шилюка. За його словами, минулого року на об’єкті будівельниками виконано великий об’єм робіт.

«До кінця 2011 року верхній шар бетонного покриття був покладений на 2400 метрах ЗПС. «Худий» бетон укладений на 2800 метрах смуги, а ґрунтоцемент – на 2850. Стабілізація піском виконана по всій довжині ЗПС, тобто на 3300 метрах», – сказав Олександр Шилюк.

Як повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012», залишилося виконати близько 20% стабілізації земляного полотна на пероні №1, і близько 10% на льотних полях. Також до кінця року було перероблено близько 3 мільйонів кубометрів ґрунту.

У зв'язку із закінченням ремонту злітної смуги, починаючи з березня 2012 року, авіакомпанія «Візз Ейр Україна» знову буде виконувати рейси зі Львова до Дортмунда (Німеччина) і до Венеції/Тревізо (Італія). Про це повідомили на сайті компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!