Ремонт вулиці Замарстинівської знову відклали

2187 0
Нині й досі тривають процедури з тендерних закупівель.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Ремонт вулиці Замарстинівської, від вулиці Гайдамацької до Торф’яної, поки відклали, через проведення тендерних процедур, які планують завершити до кінця січня. Про це йдеться на сторінці ЛКП «Львівавтодор» у Facebook.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Нагадаємо, ремонт вулиці Замарстинівської відкладають уже не вперше. На початку серпня минулого анонсували, що ремонт вулиці розпочнуть на початку осені. Проте тільки у вересні оголосили тендер та очікувану вартість закупівлі – 90 110 686,80 грн.

На початку грудня вулицю закрили для проїзду електротранспорту. Тоді, за словами радника міського голови Львова Андрія Білого, реконструювати Замарстинівську планували на початку 2018 року. 

Востаннє капітальний ремонт на ділянці від вулиці Гайдамацької до розворотного кільця по вулиці Торф’яній проводили на початку 1970-х років. Саме кільце перебуває в експлуатації з 1949 року. 

Нагадаємо, як раніше прокоментував для Tvoemisto.tv тепер вже екс-очільник ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на час ремонту вулиці Замарстинівської рух буде реорганізовано. План реорганізації надасть компанія, яка виграє тендер. «Це буде, мабуть, найбільш безболісне перекриття руху у Львові, адже вулиця знаходиться в такому стані, що без потреби на неї ніхто не заїжджає», – додав він.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!