Реконструкцію вулиці Пекарської планують завершити до 1 вересня

1224 0
Реконструкція вулиці обійдеться Львову у понад 100 млн грн.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові на вулиці Пекарській тривають ремонтні роботи від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, а на ділянці від вул. Мечникова до вул. Шімзерів уже замінили інженерні мережі. Роботи проводить ТзОВ «Вельт Капітал».

Коли почнеться потепління, підрядник почне викладати бруківку.

Навесні планують відкрити вул. Пекарську на відрізку до Шімзерів, а до 1 вересня хочуть повністю завершити роботи. У вересні ще залишиться шматок вулиці Шімзерів.

Під час реконструкції тут змінять структуру вулиці – додадуть місця для паркування, зроблять широкі хідники, встановлять нове освітлення та передбачать двосторонню велоінфраструктуру. Вулицю викладуть мозаїкою, яка тут була до цього. 

Нагадаємо, ремонт на вул. Пекарській проводить ТзОВ «Вельт Капітал», вони запропонували найнижчу ціну у 109,4 млн грн. У планах на вулиці Пекарській, від вул. Тершаковців до вул. Мечникова та Шімзерів, організувати велосмугу, велодоріжку та окремі паркувальні лоти. Під час реконструкції на Пекарській також планують облаштувати вуличні меблі – лавки, урни для сміття, вуличні стільці, велопарковки та велостійки. 

На вулиці Пекарській у грудні під час ремонтних робіт зрізали 47 дерев. Після завершенню робіт на вулиці мають висадити 57 нових дерев та 1 995 кущів. Якою вулиця має виглядати після реконструкції, дивіться на візуалізації.

Фото Романа Балука

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!