Рекордний радіоефір до Дня народження Кузьми. Де послухати?

2369 0
Друзі Андрія Кузьменка – радіоведучі з Житомира Юлія Карпова та Дмитро Єгоров – 17 серпня розпочнуть 65-годинний ефір та поб'ють рекорд "Русского радио" Россия – 60 годин. Подія буде приурочена до дня народження співака, для якого було принципово забрати рекорд у «Русского Радио» Россия – 60 годин.
фото: espreso.tv

фото: espreso.tv

На радіостанції «Sвоє Rадіо Aндрія KузьменкA» (S.R.A.K.A) у день народження музиканта, 17 серпня, о 12:00 стартує ефір, який має стати рекордним – 65 годин без перерви.

На ефір запрошені відомі виконавці, які спілкувались та дружили зі Скрябіним, зокрема, гурт «Пающіє Труси», «Дзідзьо», Володимир Бебешко, співаки Олег Собчук, Олег Лапоногов, Марія Бурмака, Ірена Карпа та інші, а також прихильники творчості гурту «Скрябін», батьки Андрія, члени сім’ї та близькі друзі родини Кузьменків.

Мама Кузьми – Ольга Михайлівна – висловила побажання, щоб рекордний ефір мав назву «Говорили і курили». «Маму треба слухати, тому зупиняємось саме на цьому варіанті. Всі гості приходитимуть, розказуватимуть історії, аби кожен із вас забув, що встановлюється рекорд, щоб було враження, ніби ми зібрались всі на спільній великій кухні посидіти, поговорити, покурити», – прокоментували на сторінці в мережі організатори ефіру.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційні сторінки гурту «Скрябін» в соцмережах.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!