Рекордсмен Книги рекордів Гіннеса у Львові: 10 порад для подорожей літаком

2570 0
Фред Фінн – рекордсмен Книги рекордів Гіннеса за кількістю польотів літаками серед пасажирів. Британський мандрівник, який 20 років прожив у США, нині своїм домом називає Україну, і з задоволенням відвідує Львів. Tvoemisto.tv зустрілось з мандрівником, який подолав більш, ніж 24 млн км, і розпитало, що треба робити, аби подорож на літаку була максимально комфортною.
gobatumi.com

gobatumi.com

1.        Є спеціальний мобільний додаток Quicket, в якому можна замовити квиток за 35 секунд. Крім того, якщо ви залогінитесь через Facebook, зможете побачити, хто із ваших друзів летить на тому ж літаку, що і ви.

2.        Завжди приїжджайте в аеропорт заздалегідь: реєстрація, контроль на безпеку, оформлення багажу – все це займає набагато більше часу, ніж нам хотілось би.

3.        Уважно вивчіть список речей, які ви можете взяти з собою у ручний багаж – він не має бути більший за 12 кілограмів. Якщо він перевищить допустиму вагу – вам доведеться залишити його деінде. Завжди зважуйте свій багаж перед поїздкою.

4.        Ви не можете взяти з собою на літак більше, ніж 100 мл зубної пасти. Навіть якщо ви її наполовину використали, вас можуть попросити її викласти.

5.        Ви можете брати з собою медикаменти лише лише для вашого персонального користування.

6.        При проходженні контролю будьте спокійні і не нервуйте.

7.        Коли ви сіли в літак, одразу переведіть свій годинник на час тієї країни, в яку летите. Так вам буде легше пережити так зване порушення часового поясу, хоча в мене його взагалі ніколи не було.

8.        На борту літака сухе і гаряче повітря. Я, зазвичай, розпилюю воду на шкіру обличчя, і особливо на очі. Бо якщо ваші очі сухі – ви будете втомленим. Також раджу кожну годину закривати очі приблизно на 15 хвилин.

9.      Якщо дівчата беруть з собою у подорож парфуми, вони повинні переконатися, що мають невеликий флакон. Великі вас попросять викласти, а це доволі дорого, чи не так?

10.    Доки летите, можна робити невеличкі вправи, аби не порушувалась циркуляція крові в організмі.

Фред Фінн одружений на українці і має дочку – тож він більш ніж добре встиг вивчити наш менталітет. От що він радить британцям, які збираються відвідати Україну:

1.      Не сідайте у перше ж таксі, яке бачите.

2.      Не хизуйтесь тим, що ви британець і не виставляйте на показ те, що у вас є гроші.

3.      Будьте ввічливі з жінками. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!