Ректор пообіцяв, що біля головного корпусу ЛНУ побільшає велостійок

2828 0
Університет вирішуватиме питання зі збільшенням велостійок біля головного корпусу. Водночас університет разом з містом боротимуться з паркуванням автомобілів під стінами вишу. Про це у прямому ефірі Tvoemisto.tv розповів ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник.

" У нас є велостоянка справа біля входу в головний корпус університету. Я "за" це, бо це невеликі затрати. Можна ще й зліва розмістити такі ж місця. Ми працюємо з містом, щоб унеможливити заїзд транспорту під університет, щоб університет був університетом, а не пристанищем для автомобілів. Я загострюю на цьому, бо мені здається, що ні одне серйозне місто не дозволяє ставитись до університету... Ми оточені всім, крім танків. Ми оточені газетними і продуктовими кіосками, тролейбусними зупинками – це не просто незручно для студента чи викладача, наш головний корпус не витримує фізично. Коли відходять ґрунтові води, постійний рух тролейбусів наш корпус просто фізично не витримує. Я вважаю, що це питання, яке можливо вирішити і ми будемо вирішувати, бо це невеликі затрати", – зазначив Володимир Мельник.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!