Ректори львівських університетів зробили перші ходи в шахових партіях

2874 0
11 березня у Львові стартувала сьома партія Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Цього разу право зробити перший хід отримали ректори львівських університетів.
Фото: прес-служба ЛМР/Мирослав Пархомик

Фото: прес-служба ЛМР/Мирослав Пархомик

Нагадаємо, у всіх партіях право робити перший хід отримують почесні гості. 11 березня таку почесну місію отримали ректор Львівського національного університету ім. Івана Франка Володимир Мельник та ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало.

Розділити переживання українки Марії Музичук прийшов фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома.

Нагадаємо, раніше право виконати почесний перший хід у партії отримали Андрій Садовий, 6-річна Калина Фурманова, Ярослав Грибальський, Валерій Сушкевич, Ігор Юхновський, 11-класник Андрій Рабець, Святослав Вакарчук, Ігор Худоб’як, Володимир Костевич, Назар Палідович, Мірча Луческу.

Передбачається, що Чемпіонат складатиметься з 10 партій. Після шостої партії рахунок став 4:2 на користь китайської шахістки.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з шахів серед жінок відбувається у Палаці Потоцьких. Кожна партія розпочинається рівно о 15:00 год. Глядачі мають можливість спостерігати за перебігом гри в інтернеті на сайті. Однак, трансляція відбувається з затримкою у 30 хв. Також усі охочі можуть потрапити у Палац Потоцьких, попередньо зареєструвавшись на сайті. У Палаці Потоцьких у залі Медіа-центру (дзеркальна зала) також ведеться трансляція матчу, який коментують професійні гросмейстери.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!